Post by riaformphowurdenb on Feb 22, 2022 12:46:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Galaxy Hoppers: Crossy Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Galaxy Hoppers: Crossy Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατάει άπειρα όλα ▞▞▞
▞▞▞ Galaxy Hoppers: Crossy Wars 2022 version ▞▞▞
Αυτό το παιχνίδι είναι λίγο διασκεδαστικό, αλλά η καθυστέρηση είναι απαράδεκτη.
Είναι πολύ καλό μου άρεσε!
Νομίζω ότι είναι υπέροχο και δροσερό
Αγάπη
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ DARTVADER ΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΑΤΩΤΗ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΛΥ ΔΕΛΤΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΛΤΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΕΘΙΣΤΙΚΟ ΩΡΑΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΛΕΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΑ.job
Αυτό το παιχνίδι δεν λειτουργεί στο τηλέφωνό μου. Αλλά μοιάζει με ένα ωραίο παιχνίδι
Galaxy Hoppers: Crossy Wars Arkádové foed
Κακό κακό κακό κακό κακό κακό κακό, αλλά δεν είναι αυτοί είναι καλοί
F*** εσείς προγραμματιστής πόσο δύσκολο είναι οι εχθροί να επιτεθούν στη γωνία των τοίχων, αλλά εσείς δεν μπορείτε
Για να μελαγχολήσει ο δημιουργός απλώς πρόσθεσε πολλά στοιχεία στο παιχνίδι, μην το κάνεις σαν παιχνίδι διασταύρωσης, έχουν κακούς χαρακτήρες εκεί, όλοι δεν κάνουν καν star wars.
Χαζος
Galaxy Hoppers: Crossy Wars 街機 yywk
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι πρέπει να προσθέσουν τους χαρακτήρες της σκοτεινής πλευράς. Όλα τα άλλα είναι πραγματικά υπέροχα.
Κουτσός
Χρειάζεται παιχνίδια για πολλούς παίκτες σε αυτό και ομάδα στην ιστορία, ναι και η ΠΡΟΚΛΗΣΗ
Δεν θα με αφήσεις να παίξω
Αγαπημένο παιχνίδι
το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο και έχει ωραίες κινήσεις :-)
Idk Ya
Λοιπόν, το μισώ αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι αναμφισβήτητα καλοφτιαγμένο. Είμαι ο χειρότερος παίκτης στο παιχνίδι, ΠΟΤΕ. Μπορώ να δω ότι δεν είναι καθόλου βιαστικό, αλλά δεν μου αρέσει, απλά δεν είναι δικό μου θέμα.
Χαβάης
4 αστέρια γιατί οι εχθροί μπορούν να πυροβολούν από οποιαδήποτε κατεύθυνση και εσύ όχι.
Αυτό το παιχνίδι είναι για το Star Wars και μπορείτε να πολεμήσετε τους εχθρούς με τον τρόπο
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά παρακαλώ βασίστε έναν χαρακτήρα από τον Boba fett ήδη δεν καταλαβαίνω πώς θα μπορούσατε να έχετε αυτό το τυχαίο εργοστασιακό Droid αλλά όχι τον Boba fett
Δεν ξεκίνησα καν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Νομίζω ότι πρέπει να βάλεις boss battles
Ένας συνδυασμός Star Wars και Mine craft, είναι υπέροχο Θα είναι φοβερό!!!!
Είναι χάλια
Είναι διασκεδαστικό, αλλά πρέπει να βάλουν και τη σκοτεινή πλευρά
Όταν ήμουν στο λεωφορείο για το σχολείο τις προάλλες δούλευε καλά μέχρι χθες για κάποιο λόγο δεν με άφηνε να μπω στο παιχνίδι. Το είχα πριν το διαγράψω από το tablet μου σήμερα.
Trial Xtreme 4 Bike Racing Гонки vemb
Προσπάθησα να παίξω, αλλά με ένα πάτημα καθυστέρησα και έπρεπε να το απενεργοποιήσω. Όχι μια αλλά 15 φορές!!! μην εγκαταστήσετε μέχρι να ενημερωθούν!!!!!!
Μου άρεσε ο τρόπος που άλλαξαν το όνομα των star wars όπως ο Hans yolo αντί για το han solo ya know και όλα τα διαφορετικά είδη πραγμάτων😎
Προσθέστε περισσότερα μέρη και δώστε στους χαρακτήρες του μηχανήματος όπως speeder ή βαρύ τανκ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Θα ήταν πιο εύκολο = πιο διασκεδαστικό αν μπορούσατε να αναγεννήσετε καρδιές ως αντικείμενο συλλογής.
Είναι ένα ροκ παιχνίδι
είναι ωραίο αλλά πώς παίζεις
δεν είναι πραγματικά ωραίο
Galaxy Hoppers: Crossy Wars Аркаде jsxl
Οταν χανεις σε ξαναβαζει απο την αρχη και αυτο δεν μου αρει καθολου
Μπουοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Λατρεύω το παιχνίδι
Galaxy Hoppers: Crossy Wars Arcade anu
Είναι καλό που μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά θα μπορούσατε να προσθέσετε μονομαχίες φωτόσπαθων ή επίπεδα αφεντικού, θα βελτίωνε πραγματικά το παιχνίδι.